NİMET SADIK ÖZYİĞİT ORTAOKULU


Vizyon: İstiyoruz ki ; 1- Okulumuzda Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı kalarak, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. 2- Okulumuzda eğitim ve öğretim eşitliğinin varlığını, duyma, görme ve yapma üçlüsünden tüm öğrencilerin faydalandığını tüm veliler bilsin. 3- Veliler okul idaresi, öğretmen ve yardımcı personele inansınlar ve her konuda bize destek versinler, bizimle beraber olsunlar. 4- Okulumuz çalışanları ve öğrenciler arasında sürekli beyin jimnastiği yapılsın. Rekabet ortamı yaratılsın. 5- Çalışanlarımız teknolojiyi yakından takip ederek, her gün en iyiye ulaşmaya çalışsın. 6- Biz olmak düşüncesine herkes katılsın, bunu yaratmak için emek verilsin. 7- Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz sınavlarda başarılı olsun, yüksek okulları bitirerek vatanına, milletine ve ailesine yaraşır bir kişi olsunlar.

Misyon: Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda yönetmeliklerin uygulandığı, çağdaş eğitim anlayışını benimseyen, çalışmalarında bilimsel tutum ve davranışları esas alan, enerjisi ve motivasyonu yüksek, yaratıcı, kendisine, ailesine, çevresine ve ülkesine faydalı olmayı hedef olarak benimseyen, çalışkan, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgür bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: *2016-2017 eğitim öğretim yılında İlçe Genelinde düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliğinde Kaleli Yakan Top oyununda İlçe Birincisi olarak ödül aldık.

Pansiyon Bilgileri: Yok
Saatler: 08:30 - 15:30
Isınma: DOĞALGAZ
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: *2017-2018 Eğitim Öğretim yılında İl Genelinde düzenlenen Balıkesir´in En Hızlıları yarışmasında 1 öğrencimiz İl Birincisi, 2 öğrencimiz kendi yaş grubunda İl İkincisi, 1 öğrencimizde İl Dördüncüsü olarak ödül almıştır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0266 865 18 76

Belgegeçer - (266) 865 1876

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://susurluknso.meb.k12.tr

Adres - Sultaniye Mah. Balıkesir Cd. No90 Susurluk / Balıkesir

Öğretmen :25
Öğrenci :194
Derslik :25
Toplantı Salonu :1
Spor Salonu :8
Fizik Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :791
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - SUSURLUK/BALIKESİR

Adres - Sultaniye Mah. Balıkesir Cd. No90 Susurluk / Balıkesir

Ulaşım Sultaniye Mah. Balıkesir Cd. No:66 SUSURLUK/BALIKESİR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.